Åkeri och transportföretag i Ljungaverk

Åkerier i Ljungaverk

Annons:

I staden Ljungaverk finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Ljungaverk som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Ljungaverk.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Ljungaverk som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Ljungaverk flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Ljungaverk, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Ljungaverk

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Ljungaverk vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Bröderna Mohlins Åkeri AB
Källrå 622
840 10 Ljungaverk


Carlssons Transport AB
Hussborgsv. 13
840 10 Ljungaverk


Micke Sundins Åkeri
Gamla v. 6
840 10 Ljungaverk

Annons:

Information om staden Ljungaverk

Ljungaverk är en tätort i Ljungans dalgång, i Ånge kommun, Medelpad. Ljungaverk räknades under många år som en av de stora bruksorterna inom svensk kemisk industri då företaget KemaNobel hade en salpeterfabrik (Ljunga salpeter) på orten.

Yta: 283,05 hektar
Invånarantal: 885, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Ljungaverk

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Ljungaverk varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Ljungaverk.

Här hittar du mer information om staden Ljungaverk.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Ljungaverk som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västernorrland.