Åkeri och transportföretag i Liden

Åkerier i Liden

Annons:

I staden Liden finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Liden som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Liden.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Liden som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Liden flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Liden, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Liden

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Liden vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Ola Vesterlunds Åkeri AB
Österström 130
860 41 LIDEN


XJ Entreprenad AB
Sunnås 123
860 41 LIDEN


C Lindahl Åkeri Holm AB
Anundgård 111
860 41 LIDEN


Norrlindsjö Gods & Personbefordran AB
Anundgård 205
860 41 LIDEN


Olofssons Åkeri
Vallsjöv. 7
860 41 LIDEN


Hultmans Transport AB, Benny
Hällingen 131
860 41 LIDEN


K Norling Mark & Transport AB
Anundgård 205
860 41 LIDEN


Backberg & Son Entreprenad, HB
Åsen 108
860 41 LIDEN


Norlings Mark & Trä
Anundgård 205
860 41 LIDEN

Annons:

Information om staden Liden

Liden är en tätort i Sundsvalls kommun och kyrkbyn i Lidens socken belägen cirka 45 kilometer nordväst om Sundsvall, vid Indalsälven.

Yta: 64,78 hektar
Invånarantal: 254, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Liden

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Liden varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Liden.

Här hittar du mer information om staden Liden.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Liden som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västernorrland.