Åkeri och transportföretag i Långsele

Åkerier i Långsele

Annons:

I staden Långsele finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Långsele som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Långsele.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Långsele som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Långsele flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Långsele, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Långsele

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Långsele vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Åkeri AB Bert Lindström
Österforse 147
882 91 Långsele


TL Åkeri AB
Österforse 307
882 91 Långsele


Långsele Trafikövningsplats, AB
Näs 258
882 91 Långsele


Hedström Sven, Åkeri AB
S. Åbacken 150
882 91 Långsele


Olsson i Långsele Åkeri AB, Bo
Villav. 25
882 50 LÅNGSELE


S-A Sundin Säkerhetsrådgivare Farligt Gods
S. Järnvägsg. 16
882 40 Långsele


Bäckaskogs Åkeri AB
Österforse 160
882 91 Långsele


Lindströms Åkeri AB
Österforse 147
882 91 Långsele


Gunnar Olsson Hästtransporter AB
Mon 102
882 91 Långsele

Annons:

Information om staden Långsele

Långsele är en tätort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Långsele socken, belägen cirka 10 km väster om Sollefteå. Bromsbandsfabriken var länge en av de största arbetsgivarna på orten.

Yta: 244,91 hektar
Invånarantal: 1584, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Långsele

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Långsele varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Långsele.

Här hittar du mer information om staden Långsele.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Långsele som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västernorrland.