Åkeri och transportföretag i Kovland

Åkerier i Kovland

Annons:

I staden Kovland finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Kovland som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Kovland.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Kovland som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Kovland flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Kovland, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Kovland

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Kovland vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Sahlins Åkeri AB, Helge
Viljansv. 2
860 25 Kovland


Håkan Edlunds Åkeri
Östanå 292
860 25 Kovland


Strandlunds åkeri HB
Gåltjärn 212
860 25 Kovland


Vestbergs Åkeri & Entreprenad i Sundsvall AB
Krånge 146
860 25 Kovland

Annons:

Information om staden Kovland

Kovland är en tätort i Sundsvalls kommun. Kovland ligger i Sättna socken längs Sättnaån i Sundsvalls kommun nordväst om staden.

Yta: 47,69 hektar
Invånarantal: 486, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Kovland

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Kovland varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Kovland.

Här hittar du mer information om staden Kovland.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Kovland som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västernorrland.