Åkeri och transportföretag i Junsele

Åkerier i Junsele

Annons:

I staden Junsele finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Junsele som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Junsele.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Junsele som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Junsele flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Junsele, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Junsele

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Junsele vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

M Larsson entreprenad AB
Gärdesv. 33
880 37 Junsele


Kl Consulting
Gulsele 202
880 37 Junsele


Gulins Materialhantering, AB
Svanströmsv. 9
880 37 Junsele


BIS Åkeri, AB
Hantverksv. 4
880 37 Junsele


N-E Gulins Åkeri
Söderdahlsv. 1
880 37 Junsele


Elf & Netzell Express AB
Gulsele 202
880 37 Junsele


BIS Åkeri, Bengt-Ivan
Hantverksv. 4
880 37 Junsele

Annons:

Information om staden Junsele

Junsele är en tätort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Junsele socken. Länsväg 346 börjar i Junsele och går mot nordväst till Hoting. Riksväg 90 passerar genom orten från Sollefteå mot Åsele.

Yta: 250,95 hektar
Invånarantal: 895, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Junsele

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Junsele varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Junsele.

Här hittar du mer information om staden Junsele.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Junsele som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västernorrland.