Åkeri och transportföretag i Indal

Åkerier i Indal

Annons:

I staden Indal finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Indal som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Indal.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Indal som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Indal flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Indal, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Indal

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Indal vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Ytterboms Trafik AB
Kävsta 126
860 40 Indal


Ss Hyrmaskiner & Entreprenad AB
Härev. 30
860 40 Indal


Js Frakt AB
Kävsta 123
860 40 Indal


Jimmy Hallberg Åkeri, AB
Kävsta 141
860 40 Indal


Hallbergs åkeri AB, Owe
Kävsta 156
860 40 Indal

Annons:

Information om staden Indal

Indal är en tätort i Sundsvalls kommun och kyrkbyn i Indals socken. Den ligger vid Indalsälven, cira 25 km nordväst om Sundsvall.

Yta: 92,99 hektar
Invånarantal: 661, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Indal

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Indal varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Indal.

Här hittar du mer information om staden Indal.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Indal som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västernorrland.