Åkeri och transportföretag i Husum

Åkerier i Husum

Annons:

I staden Husum finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 10 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Husum som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Husum.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Husum som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Husum flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Husum, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Husum

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Husum vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Sjöström Åkeri AB, Birger
Dombäcksmark 133
896 91 HUSUM


Grundbergs Åkeri AB
Industriv. 22 A
896 32 Husum


Erik Österlunds Åkeri HB
Önska 2255
Husum


Norbergs Åkeri, Hans AB
Haverbacka 6
896 31 HUSUM


Grenholm Åkeri AB, Göran
Vörnsviksv. 5
896 31 HUSUM


Åf Snöröjning
Grundsundavallen 143
896 91 HUSUM


Foggs Traktorer HB
Kasaviken 111
896 91 HUSUM


Ö-Viks Bemanning & Entreprenad, AB
Godmersta 169
896 91 HUSUM


Dannes Bil & Lackservice
Kolbacksv. 11
896 31 HUSUM


Mosjöns Camping
Mosjön 110
896 91 HUSUM

Annons:

Information om staden Husum

Husum är en tätort i Örnsköldsviks kommun, Ångermanland i Västernorrlands län, belägen vid Gideälvens och Husåns mynningar i Bottenhavet, omkring 25 km nordöst om Örnsköldsvik. Det nuvarande industrisamhället växte fram omkring Husums sågverk som var i drift 1787–1909.

Yta: 399,06 hektar
Invånarantal: 1647, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Husum

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Husum varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Husum.

Här hittar du mer information om staden Husum.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Husum som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västernorrland.