Åkeri och transportföretag i Fränsta

Åkerier i Fränsta

Annons:

I staden Fränsta finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Fränsta som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Fränsta.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Fränsta som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Fränsta flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Fränsta, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Fränsta

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Fränsta vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Johanssons Maskiner
Rombäck 619
840 12 Fränsta


Jan Hjalmarssons Åkeri AB
Rombäck 513
840 12 Fränsta


Br. Berglund I Finsta AB
Finnsta 319
840 12 Fränsta


Taxi & Specialfordon I Fränsta AB
Badhusv. 2
840 12 Fränsta


J W:s Maskintransport
Tirsta 705
840 12 Fränsta


Nyhléns Åkeri AB, Mikael
Finnsta 701
840 12 Fränsta

Annons:

Information om staden Fränsta

Fränsta är tätort i Ånge kommun, Medelpad och kyrkbyn i Torps socken. Orten ligger vid Torpsjön i Ljungans dalgång. Både E14 och järnvägen mellan Sundsvall och Östersund med bland annat Mittnabotåget passerar samhället. I närheten av orten ligger Sveriges geografiska mittpunkt, Flataklocken.

Yta: 230,12 hektar
Invånarantal: 1256, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Fränsta

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Fränsta varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Fränsta.

Här hittar du mer information om staden Fränsta.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Fränsta som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västernorrland.