Åkeri och transportföretag i Erikslund

Åkerier i Erikslund

Annons:

I staden Erikslund finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Erikslund som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Erikslund.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Erikslund som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Erikslund flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Erikslund, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Erikslund

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Erikslund vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Erik Thunefors Åkeri
Magdbyn 524
841 96 ERIKSLUND


A Öbergs Åkeri och Teknik
Östby 156
841 97 Erikslund


Sundbergs Åkeri AB, Jan
Gubbyn 397
841 96 ERIKSLUND


Edenströms Åkeri & Entreprenad HB
Västanå 316
841 97 Erikslund


Johnny Falk Åkeri
Västanå 219
841 97 Erikslund


Jan Sundberg Åkeri AB
Gubbyn 397
841 96 ERIKSLUND


Åkeri Per H. Öberg AB
Östby 129
841 97 Erikslund

Annons:

Information om staden Erikslund

Erikslund är en småort i Borgsjö socken i Ånge kommun. Den ligger vid Borgsjön cirka 15 km öster om Ånge.

Yta: 44 hektar
Invånarantal: 105, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Erikslund

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Erikslund varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Erikslund.

Här hittar du mer information om staden Erikslund.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Erikslund som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västernorrland.