Åkeri och transportföretag i Docksta

Åkerier i Docksta

Annons:

I staden Docksta finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Docksta som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Docksta.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Docksta som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Docksta flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Docksta, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Docksta

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Docksta vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Docksta Åkeri AB
Berg 102
870 33 Docksta


Petterssons Åkeri I Docksta AB
Kvarnv. 11
870 33 Docksta

Annons:

Information om staden Docksta

Docksta är en tätort i Kramfors kommun, Västernorrlands län, och kyrkbyn i Vibyggerå socken. Docksta ligger i Höga Kusten vid Skulebergets fot 34 kilometer söder om Örnsköldsvik längs E4. Strax norr om orten är Vibyggerå gamla kyrka och Vibyggerå nya kyrka belägna.

Yta: 79,50 hektar
Invånarantal: 378, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Docksta

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Docksta varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Docksta.

Här hittar du mer information om staden Docksta.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Docksta som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västernorrland.