Åkeri och transportföretag i Bredbyn

Åkerier i Bredbyn

Annons:

I staden Bredbyn finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 14 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Bredbyn som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Bredbyn.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Bredbyn som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Bredbyn flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Bredbyn, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Bredbyn

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Bredbyn vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Holger Nilssons Åkeri AB
Junselev. 34
895 30 BREDBYN


EBS Fjärrtransporter AB
Norrböle 332
895 91 Bredbyn


HB B Kristofferssons Åkeri
Östergensjö
895 92 BREDBYN


Östmans Åkeri AB
Ödsbyn 351
895 92 BREDBYN


Bröderna Sjölanders Åkeri AB
Nyg. 1
895 30 BREDBYN


CE Östbergs Åkeri i Bredbyn AB
N. Långg. 24
895 30 BREDBYN


JBK Frakt i Övik AB
Hädanberg 209
895 93 Bredbyn


Bröderna Nordins Timmertransporter AB
Näs 107
895 93 Bredbyn


Nordlund, Max Nordlund Åkeri
Åbosjö 4716
Bredbyn


Ulrik Östman, Åkeri AB
Bondeg. 4
895 30 BREDBYN


Sjödins Åkeri, Allan
Junselev. 21
895 30 BREDBYN


Allan Sjödins Entreprenad AB
Junselev. 40
895 30 BREDBYN


Bredbyns Åkeri AB
V. Ängsv. 11
895 30 BREDBYN


Bredbyns Åkeri AB
Junselev. 19
895 30 BREDBYN

Annons:

Information om staden Bredbyn

Bredbyn är en tätort i Örnsköldsviks kommun. Orten ligger vid Moälven cirka 40 km nordväst om Örnsköldsvik och cirka 10 kilometer väster om Mellansel. Namnet skrevs år 1535 Breby och år 1542 Bredbyn.

Yta: 234,33 hektar
Invånarantal: 1186, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Bredbyn

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Bredbyn varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Bredbyn.

Här hittar du mer information om staden Bredbyn.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Bredbyn som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västernorrland.