Åkeri och transportföretag i Bollstabruk

Åkerier i Bollstabruk

Annons:

I staden Bollstabruk finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Bollstabruk som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Bollstabruk.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Bollstabruk som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Bollstabruk flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Bollstabruk, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Bollstabruk

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Bollstabruk vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Dahlins Motor
Stensätter 120
873 91 BOLLSTABRUK


Hakö Transport AB/ Hans Könberg
Stensätter 146
873 91 BOLLSTABRUK


Kurt Lennart Löfgren
Ärsta 112
873 92 Bollstabruk

Annons:

Information om staden Bollstabruk

Bollstabruk, även Bollsta, är en tätort i Kramfors kommun, Västernorrlands län, belägen vid Bollstafjärden av Ångermanälven cirka 10 km nordväst om centralorten Kramfors. Tätorten omfattar såväl den gamla byn Bollsta som flera andra byar vid Bollstafjärden.

Yta: 443,67 hektar
Invånarantal: 1871, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Bollstabruk

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Bollstabruk varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Bollstabruk.

Här hittar du mer information om staden Bollstabruk.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Bollstabruk som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västernorrland.