Åkeri och transportföretag i Bjästa

Åkerier i Bjästa

Annons:

I staden Bjästa finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Bjästa som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Bjästa.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Bjästa som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Bjästa flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Bjästa, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Bjästa

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Bjästa vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Johan Lundkvist Åkeri, AB
Nässjö 246
893 92 Bjästa


C-L-Å i Övik AB
Utby 187
893 92 Bjästa


Team Lennarts Åkeri i Ö-Vik
Västersel 162
893 92 Bjästa


Joel Björklunds Åkeri
Sunnansjö 227
893 91 BJÄSTA


Nätra Varv & Bilservice AB
Fagerlandsv. 33
893 31 BJÄSTA


Wigren, Hans
Skulnäs 318
893 91 BJÄSTA


Olofsson Trading, AB
Nyland 105
893 91 BJÄSTA


Peter Burström Åkeri AB
Bäck 301
893 92 Bjästa


Bodin, Sven Erik
Bräcke 135
893 91 BJÄSTA

Annons:

Information om staden Bjästa

Bjästa är en tätort i Örnsköldsviks kommun och kyrkbyn i Nätra socken i nordöstra Ångermanland, Västernorrlands län. Bjästa ligger i en bördig dalgång runt Nätraån och insjön Svedjefjärden (4 m ö.h.). Det är den största orten i Nätra socken och. Orten ligger längs Europaväg 4, cirka 12 km sydväst om Örnsköldsvik.

Yta: 204,90 hektar
Invånarantal: 1808, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Bjästa

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Bjästa varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Bjästa.

Här hittar du mer information om staden Bjästa.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Bjästa som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västernorrland.