Åkeri och transportföretag i Bispgården

Åkerier i Bispgården

Annons:

I staden Bispgården finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Bispgården som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Bispgården.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Bispgården som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Bispgården flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Bispgården, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Bispgården

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Bispgården vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Rackevicius, Viktoras
Älvstigen 2
840 73 Bispgården


Bröderna Erikssons Åkeri i Lidensboda AB
Boda 203
840 73 Bispgården


Elf, Kent Ove
Västerede 138
840 73 Bispgården


Lenas Åkeri
Byn 106
840 73 Bispgården

Annons:

Information om staden Bispgården

Bispgården är kyrkbyn i Fors socken i Ragunda kommun i östligaste Jämtland. Orten är uppdelad på två tätorter: Västra Bispgården och Östra Bispgården. Bispgården ligger cirka 120 km öster om Östersund längs riksväg 87. Riksväg 86 går från Bispgården mot Sundsvall. Här har sedan 1885 funnits en järnvägsstation längs Stambanan genom övre Norrland.

Yta: 289,67 hektar
Invånarantal: 797, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Bispgården

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Bispgården varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Bispgården.

Här hittar du mer information om staden Bispgården.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Bispgården som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västernorrland.