Åkeri och transportföretag i Bergeforsen

Åkerier i Bergeforsen

Annons:

I staden Bergeforsen finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 14 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Bergeforsen som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Bergeforsen.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Bergeforsen som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Bergeforsen flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Bergeforsen, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Bergeforsen

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Bergeforsen vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Specialtransport i Sundsvall AB
Industrig. 5
861 38 Bergeforsen


J. Dandemars Åkeri AB
Sandarnav. 32
861 92 Bergeforsen


Lundgrens Åkeri AB, B O
Borrg. 9
861 39 BERGEFORSEN


Nilsson, Br. Grus & Åkeri AB
Lagmansören 111
861 92 Bergeforsen


B O Lundgrens Åkeri AB
Borrg. 9
861 39 BERGEFORSEN


Ö Lundgrens Åkeri AB
Kålrotsg. 35
861 39 BERGEFORSEN


Westerlunds Åkeri, Håkan
Lögdöv. 4
861 92 Bergeforsen


Tords Bilservice
Bruksv. 19
861 92 Bergeforsen


Örnsköldsviks Livsmedels Transport AB
Rödbetsg. 16
861 39 BERGEFORSEN


Treresurs
Stordalen 309
861 92 Bergeforsen


Janne Ericsson Transport AB
Fjäl 307
861 92 Bergeforsen


MMT Mark & Murteknik AB
Industrig. 5
861 38 Bergeforsen


Boorken Transport, AB
Flottarg. 4
861 92 Bergeforsen


Moberg, Anders
Lögdöv. 16
861 92 Bergeforsen

Annons:

Information om staden Bergeforsen

Bergeforsen är en tätort i Timrå kommun belägen alldelles norr om Timrå. Genom Bergeforsbron över Indalsälven är orten förbunden med Sörberge i tätorten Timrå. Vid Indalsälven finner man också Bergeforsdammen, färdigställd 1959 som med sitt kraftverk har 23 meters fallhöjd. Intill, nedströms, ligger en av Sveriges största laxodlingar.

Yta: 198,26 hektar
Invånarantal: 1563, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Bergeforsen

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Bergeforsen varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Bergeforsen.

Här hittar du mer information om staden Bergeforsen.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Bergeforsen som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västernorrland.