Åkeri och transportföretag i Ånge

Åkerier i Ånge

Annons:

I staden Ånge finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Ånge som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Ånge.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Ånge som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Ånge flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Ånge, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Ånge

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Ånge vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Ånge Bilfrakt AB
Verkmästarg. 16
841 32 ånge


BPM Transport AB
Hallsta 228
841 92 ånge


Sundfrakt AB
Sjöv. 8
841 34 ånge


Ånge Mittflytt
Albyv. 235
841 91 ÅNGE


Mhs Bärgning O Assistans,, AB
Ö. Skolg. 6
841 33 ÅNGE


Milling Sundin Logistics AB
Hallsta 228
841 92 ånge


Ånge fjärrtrafik AB
Bobergsv. 12
841 31 ÅNGE


Långs Åkeri AB
Bangårdsg. 17
841 31 ÅNGE


Ånge Bilfrakt AB
0690 - 127 35


Annons:

Information om staden Ånge

Ånge är en tätort i västra Medelpad och centralort i Ånge kommun, Västernorrlands län. Ånge ligger vid Ljungan och Riksväg 83 och är en järnvägsknut där Mittbanan och Norra stambanan möts. Av den anledningen fanns i Ånge en av Postens större sorteringscentraler.

Yta: 359,80 hektar
Invånarantal: 2872, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Ånge

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Ånge varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Ånge.

Här hittar du mer information om staden Ånge.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Ånge som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västernorrland.