Åkeri och transportföretag i Vindeln

Åkerier i Vindeln

Annons:

I staden Vindeln finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 14 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Vindeln som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Vindeln.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Vindeln som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Vindeln flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Vindeln, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Vindeln

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Vindeln vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Fahlgrens Åkeri I Vindeln AB
Hökv. 3
922 31 VINDELN


Tage Mattsson Åkeri, AB
Västomån 361
922 32 Vindeln


Lars Anders VVS AB
Bastuselet 20
922 93 VINDELN


Anders Karlssons Åkeri i Hälsingfors AB
Hälsingfors 111
922 93 VINDELN


Hjukens Transport AB
Hjuken 124
922 91 VINDELN


Klockarbäcken Bioenergi AB
Hökv. 3
922 31 VINDELN


Jonsson Wilhelmsson Åkeri HB
Strycksele 229
922 91 VINDELN


Jonssons Åkeri Strycksele AB
Strycksele 87
922 91 VINDELN


Henfridssons Åkeri AB
Hjuken 128
922 91 VINDELN


Karlsson, Karl Anders
Hälsingfors 111
922 93 VINDELN


Tomas Jonssons Åkeri i Sävar AB
Ramsele 65
922 93 VINDELN


Kent Nilsson Vägbyggnader AB
Ploggränd 8
922 31 VINDELN


Stellan Perssons Åkeri AB
Bastuselet 35
922 93 VINDELN


Botnia Alltjänst
Nybränna 20
922 91 VINDELN

Annons:

Information om staden Vindeln

Vindeln (sydsamiska Vudtele, umesamiska Vyöddale) är en tätort i Västerbotten och centralort i Vindelns kommun, Västerbottens län. Två stora företag i Vindeln är Indexator samt Cranab.

Yta: 296,13 hektar
Invånarantal: 2333, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Vindeln

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Vindeln varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Vindeln.

Här hittar du mer information om staden Vindeln.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Vindeln som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västerbotten.