Åkeri och transportföretag i Vilhelmina

Åkerier i Vilhelmina

Annons:

I staden Vilhelmina finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 17 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Vilhelmina som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Vilhelmina.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Vilhelmina som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Vilhelmina flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Vilhelmina, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Vilhelmina

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Vilhelmina vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Inlandsfrakt AB
Terminalg. 5
912 32 Vilhelmina


Vilhelmina Schakt & Transport AB
Ekorrv. 2
912 32 Vilhelmina


Harald Jakobssons Godstrafik AB
Videv. 64
912 32 Vilhelmina


Inlandspilen
Lövliden 201
912 92 Vilhelmina


Löbes Trafik AB
Hällstigen 11
912 33 VILHELMINA


Åslunds Åkeri, Traktor och Gräv AB
Ekorrv. 6
912 32 Vilhelmina


Lars Rönnbergs Åkeri AB
Bäsksele 17
912 90 Vilhelmina


Kranbils Transporter I Vilhelmina AB
Tallåsv. 13
912 31 VILHELMINA


F Eliasson Mek & Åkeri AB
Rönnv. 30
912 31 VILHELMINA


Hambergs Åkeri AB
Ringv. 12
912 33 VILHELMINA


OF Åkeri AB
Örtstigen 26
912 33 VILHELMINA


Emil Jonssons Åkeri AB
Skolg. 20
912 33 VILHELMINA


P. Sundquist Åkeri, AB
Malgovik 74
912 91 VILHELMINA


Per Vesterlund Trailertransporter AB
Kartstigen 23
912 33 VILHELMINA


Tjolol AB
Rolf Mattsson Åkeri AB
Granv. 32
912 32 Vilhelmina


Lindbergs Åkeri i Vilhelmina AB
Ringvägen 6
912 33 Vilhelmina

Annons:

Information om staden Vilhelmina

Vilhelmina (sydsamiska: Vualtjere) är en tätort och centralort i Vilhelmina kommun i Västerbottens län, landskapet Lappland. Vilhelmina är kyrkbyn i Vilhelmina socken och ligger vid Volgsjön i Ångermanälven, med den mindre Baksjön öster om samhället.

Yta: 354,13 hektar
Invånarantal: 3657, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Vilhelmina

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Vilhelmina varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Vilhelmina.

Här hittar du mer information om staden Vilhelmina.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Vilhelmina som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västerbotten.