Åkeri och transportföretag i Vännäsby

Åkerier i Vännäsby

Annons:

I staden Vännäsby finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Vännäsby som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Vännäsby.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Vännäsby som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Vännäsby flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Vännäsby, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Vännäsby

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Vännäsby vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Mark & Grund i Vännäs AB
Ekonomiv. 6
911 35 VÄNNÄSBY


Kaj Johanssons Åkeri AB (HK)
Företagsv. 7
911 35 VÄNNÄSBY


Johan Hedvall Trävaru
Villastigen 6
911 36 Vännäsby


Transportservice i Västerbotten
Företagsv. 7
911 35 VÄNNÄSBY


Peter Jonssons Åkeri
Strandg. 29 B
911 36 Vännäsby


Björn Karlssons Åkeri AB
Umev. 125
911 36 Vännäsby


P.S. Transport Och Miljö, AB
Vårdhemsv. 8
911 35 VÄNNÄSBY

Annons:

Information om staden Vännäsby

Vännäsby är en tätort i Vännäs kommun belägen cirka 4 kilometer öster om Vännäs. Orten ligger där Vindelälven och Umeälven flyter samman. Blå vägen (E12) och riksväg 92 går nära Vännäsby. Orten är känd sedan 1500-talet under namn som Vännäs och Wendenäs.

Yta: 187,07 hektar
Invånarantal: 1552, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Vännäsby

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Vännäsby varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Vännäsby.

Här hittar du mer information om staden Vännäsby.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Vännäsby som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västerbotten.