Åkeri och transportföretag i Vännäs

Åkerier i Vännäs

Annons:

I staden Vännäs finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 15 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Vännäs som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Vännäs.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Vännäs som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Vännäs flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Vännäs, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Vännäs

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Vännäs vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Enkvist Åkeri AB
Göransv. 33
911 33 Vännäs


Allan Nordgrens Åkeri AB
Nybyv. 69
911 34 VÄNNÄS


K.B.H:s Åkeri AB
G. Tväråbäck 3
911 91 Vännäs


TW Transporter AB
Snålltjärn 17
911 91 Vännäs


Åke Enkvist Åkeri AB
Göransv. 33
911 33 Vännäs


Pengfors Åkeri AB
V. Pengfors 8
911 94 VÄNNÄS


Rolf Fastevik
Nygård 8
911 94 VÄNNÄS


Leif Johansson Entreprenad I Vännäsby AB
Brån 1
911 93 Vännäs


Bergkvist, Mathias
Frejg. 23
911 30 VÄNNÄS


Sjöströms Åkeri O Bussgarage HB
0935 - 103 36Stöcke Åkeri AB
Frejg. 23
911 30 VÄNNÄS


Umeå Fjärr AB
Stennäs 14
911 91 Vännäs


Bulk Johnson i Vännäs AB
Hagv. 4
911 33 Vännäs


Franks Åkeri AB
Dansbaneg. 24
911 33 Vännäs


P Persson Fjärr AB
Rödtjärn 13
911 93 Vännäs

Annons:

Information om staden Vännäs

Vännäs är en tätort och centralort i Vännäs kommun belägen cirka 30 kilometer väster om Umeå. Förutom ett antal affärer i centrum och flera föreningar finns även gymnasieskola, hotell och ett motormuseum på orten. Det är även en järnvägsknut som förbinder Stambanan genom övre Norrland med Järnvägslinjen Vännäs–Umeå–Holmsund.

Yta: 327,53 hektar
Invånarantal: 4118, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Vännäs

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Vännäs varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Vännäs.

Här hittar du mer information om staden Vännäs.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Vännäs som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västerbotten.