Åkeri och transportföretag i Ursviken

Åkerier i Ursviken

Annons:

I staden Ursviken finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Ursviken som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Ursviken.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Ursviken som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Ursviken flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Ursviken, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Ursviken

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Ursviken vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Nuttes Åkeri AB
Kolbacksv. 10
932 37 URSVIKEN


Gunnar Burlin Åkeri AB
S. Hällgrensv. 1
932 37 URSVIKEN


Lindströms Åkeri AB
Nikanors v. 1
932 35 URSVIKEN


Abrahamsson Åkeri AB, Lars
Skelleftehamnsv. 167
932 35 URSVIKEN


Ursvikens Transport, AB
Skelleftehamnsv. 173
932 35 URSVIKEN


Bröderna Lundström Mek och Entreprenad AB
Skelleftehamnsv. 173
932 35 URSVIKEN


Solid Service I Skellefteå
Ögatan 13
932 35 URSVIKEN


Ceb-Transport C-E Berthelsen
Skelleftehamnsv. 154
932 36 Ursviken

Annons:

Information om staden Ursviken

Ursviken är en tätort i Skellefteå kommun och samtidigt en stadsdel i Skellefteå. Ursviken är indelat i Inre Ursviken, Yttre Ursviken, Furunäs, Klemensnäs, Öhn och Alderholmen.

Yta: 371,51 hektar
Invånarantal: 3977, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Ursviken

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Ursviken varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Ursviken.

Här hittar du mer information om staden Ursviken.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Ursviken som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västerbotten.