Åkeri och transportföretag i Umeå

Åkerier i Umeå

Annons:

I staden Umeå finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 15 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Umeå som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Umeå.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Umeå som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Umeå flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Umeå, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Umeå

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Umeå vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

TeKå Fjärrtrafik i Umeå AB
Mätarv. 6
901 33 UMEÅ


GodsTransportService
Lagerv. 17
901 37 UMEÅ


L G:S Grenholms Åkeri i Umeå AB
Kontaktv. 1
901 33 UMEÅ


Dl Entreprenad AB
Solrosv. 3 F
903 65 Umeå


Logex AB
Pilg. 5
903 31 UMEÅ


N S A Logistic AB
Förrådsv. 17
901 32 Umeå


Uppsala Frakt & Lotstjänst AB
Kabelv. 14 D
901 33 UMEÅ


Stöcksjö Trafik AB
Stöcksjö Kustv. 71
905 80 UMEÅ


UT transport norr AB
Kabelv. 1 B
901 33 UMEÅ


NJ Trading AB
Lärlingsg. 27 A
904 22 Umeå


Nordprotekt AB
Storg. 93
903 33 UMEÅ


Schenker AB
Lagerv. 17
901 37 UMEÅ


Umespol AB
Lärlingsg. 27 K
904 22 Umeå


COS Systems AB
Umeå Företagspark 2
903 47 Umeå


Transbothnia AB
Depåv. 1
901 37 UMEÅ

Annons:

Information om staden Umeå

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Umeå

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Umeå varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Umeå.

Här hittar du mer information om staden Umeå.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Umeå som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västerbotten.