Åkeri och transportföretag i Tavelsjö

Åkerier i Tavelsjö

Annons:

I staden Tavelsjö finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Tavelsjö som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Tavelsjö.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Tavelsjö som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Tavelsjö flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Tavelsjö, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Tavelsjö

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Tavelsjö vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Bröd. Holmgrens Åkeri AB
Stenhagsv. 6
922 62 TAVELSJÖ


HB Bröderna Holmgrens Åkeri
Stenhagsv. 6
922 62 TAVELSJÖ


Llm Transportservice, AB
Lillsjöberg 42
922 66 TAVELSJÖ


Lill-Dragarn AB
Lillsjöberg 36
922 66 TAVELSJÖ

Annons:

Information om staden Tavelsjö

Tavelsjö by är en ort och en tätort i Umeå kommun, Västerbottens län. Orten ligger mitt emellan Umeå och Vindeln, nordväst om Umeå vid norra änden av Tavelsjön. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat två tätorter.

Yta: 21,90 hektar
Invånarantal: 245, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Tavelsjö

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Tavelsjö varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Tavelsjö.

Här hittar du mer information om staden Tavelsjö.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Tavelsjö som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västerbotten.