Åkeri och transportföretag i Tärnaby

Åkerier i Tärnaby

Annons:

I staden Tärnaby finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Tärnaby som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Tärnaby.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Tärnaby som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Tärnaby flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Tärnaby, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Tärnaby

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Tärnaby vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Nord Frakt Tommy & Magnus AB
Stormyrlidsv. 112
920 64 Tärnaby


Burmans Åkeri AB
Joeström 404
920 64 Tärnaby


Nederberg & Son AB
Skyttev. 4
920 64 Tärnaby


Karlsson Gräv & Transport AB, Benny
Sundsliden
920 64 Tärnaby


Ren Torkel Stångberg
Vallenäs
920 64 Tärnaby

Annons:

Information om staden Tärnaby

Tärnaby (sydsamiska: Dearna) är en tätort i Storumans kommun och kyrkby i Tärna socken, Lappland, känd för att ha fostrat ett flertal alpina skidåkare på världselitnivå. Av Sveriges 185 världscupssegrar genom tiderna har 131 kommit från Tärnabyåkare, med IK Fjällvinden som moderklubb.

Yta: 163,92 hektar
Invånarantal: 482, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Tärnaby

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Tärnaby varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Tärnaby.

Här hittar du mer information om staden Tärnaby.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Tärnaby som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västerbotten.