Åkeri och transportföretag i Storuman

Åkerier i Storuman

Annons:

I staden Storuman finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 11 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Storuman som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Storuman.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Storuman som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Storuman flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Storuman, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Storuman

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Storuman vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Jirléns Åkeri AB
Skarvsjöby 276
923 98 Storuman


Härgestams Åkeri AB
Furuv. 6
923 32 Storuman


Lindqvist Åkeri AB, Einar
Industrig. 2
923 31 STORUMAN


Sundins Åkeri Patrik
Parkv. 11
923 32 Storuman


Tg:S Godstransport I Långsjöby, AB
Skidv. 8
923 31 STORUMAN


Byströms Åkeri i Storuman AB
Luspgränd 11
923 31 STORUMAN


Olofsson Ulf Åkeri
Gångarstigen 18
923 32 Storuman


Patrik Westins Åkeri AB
Pauträsk 230
923 98 Storuman


Abborrbergs Buss & Taxi AB
Abborrberg 115
923 99 STORUMAN


Myrlunds Allservice AB
Myrlund 209
923 98 Storuman


Karlssons Åkeri I Pausele AB
070 - 216 99 89


Annons:

Information om staden Storuman

Storuman (sydsamiska Luspie, umesamiska Lusspie) är en tätort och centralort i Storumans kommun, Lappland. Byn Luspen anlades 1741 av Erik Johansson från Knaften som ett av Lycksele lappmarks första nybyggen.

Yta: 311,53 hektar
Invånarantal: 2207, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Storuman

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Storuman varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Storuman.

Här hittar du mer information om staden Storuman.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Storuman som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västerbotten.