Åkeri och transportföretag i Sorsele

Åkerier i Sorsele

Annons:

I staden Sorsele finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 13 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Sorsele som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Sorsele.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Sorsele som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Sorsele flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Sorsele, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Sorsele

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Sorsele vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Olofsson Åkeri AB, Sune
Lillg. 16
924 31 Sorsele


Österlund Åkeri AB, E
Östanåv. 26
924 31 Sorsele


Sorsele Buss & Taxi AB
Långg. 5
924 31 Sorsele


Bror-Magnus Nilssons Åkeri AB
Fågelstigen 10
924 31 Sorsele


Ar trailer AB
070 - 228 50 12R Nilssons Maskin & Transport AB
Giltjaurv. 33
924 31 Sorsele


Holmberg & Co AB, E
Grannäs 82
924 94 SORSELE


J. Öhrnells Rep och Allservice, AB
Betesv. 20
924 31 Sorsele


Stenlunds Åkeri AB, Bröderna
Prästg. 24
924 32 SORSELE


Sorsele Frakt AB
070 - 521 49 28Gabrielssons Åkeri AB, Ove
Gunnerudsallén 14
924 31 Sorsele


Franssons Maskin & Transport Sorsele AB
Burev. 21
924 31 Sorsele


T.Fagerströms Åkeri AB
Norrselev. 3 D
924 31 Sorsele

Annons:

Information om staden Sorsele

Sorsele (sydsamiska Suarsa, umesamiska Suorssá)[2] är en tätort och centralort i Sorsele kommun. Genom Sorsele flyter den ännu oreglerade Vindelälven. Varje år, vanligtvis tredje helgen i juli, anordnas Holmen Gungar på näset.

Yta: 182,07 hektar
Invånarantal: 1277, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Sorsele

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Sorsele varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Sorsele.

Här hittar du mer information om staden Sorsele.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Sorsele som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västerbotten.