Åkeri och transportföretag i Skellefteå

Åkerier i Skellefteå

Annons:

I staden Skellefteå finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 10 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Skellefteå som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Skellefteå.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Skellefteå som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Skellefteå flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Skellefteå, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Skellefteå

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Skellefteå vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Ragnar Lundqvist Åkeri AB
Lagerg. 3 E
931 36 SKELLEFTEÅ


Ulfhielm Fjärrtransporter AB, H
V. Falkträsket 516
931 97 Skellefteå


Gräv & Energi i Skellefteå AB
Vikfors 530
931 91 Skellefteå


Falck Räddningskår
Sjöbotten 388
931 92 SKELLEFTEÅ


Norrplåt AB
Nålv. 4
931 57 Skellefteå


Lundbergs Smedja, AB
Medlev. 24
931 98 SKELLEFTEÅ


Skellefteå Miljötransport AB
Takdroppsg. 79
931 52 SKELLEFTEÅ


DHL ServicePoint
Tjärnv. 28
931 61 SKELLEFTEÅ


Bjurfors Transport AB
Bjurfors 10
931 96 SKELLEFTEÅ


Pär Marklund Åkeri, AB
N. Yttervik 104
931 91 Skellefteå

Annons:

Information om staden Skellefteå

Skellefteå är en tät- samt centralort i Skellefteå kommun, Västerbottens län, belägen cirka 15 km uppströms från Bottenviken och Skelleftehamn, där E4:an möter Skellefteälven. Skellefteå - en ung stad i en gammal bygd - grundades 1845 på initiativ av kyrkoherde Nils Nordlander.

Yta: 2 174,43 hektar
Invånarantal: 32775, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Skellefteå

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Skellefteå varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Skellefteå.

Här hittar du mer information om staden Skellefteå.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Skellefteå som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västerbotten.