Åkeri och transportföretag i Sävar

Åkerier i Sävar

Annons:

I staden Sävar finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Sävar som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Sävar.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Sävar som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Sävar flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Sävar, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Sävar

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Sävar vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

BR Ellingssons Transport AB
Ivarsboda 365
918 32 Sävar


Ufab Ulrik Forsmark Åkeri AB
Tallstigen 18
918 31 SÄVAR


Rönnbergs Åkeri
Drottningv. 15
918 32 Sävar


Skogsuddens Miljögräv & Schakt
Gravmark 236
918 91 SÄVAR


Yttertavle Schakt & Transport AB
Gunnismark 403
918 91 SÄVAR


Wästerbottens Fjärrtransporter, AB
Gravmark 83
918 91 SÄVAR


Sävar Schakt & Transport AB
Gunnismark 403
918 91 SÄVAR


Isakssons Maskin Och Tjänst
Skonertv. 5
918 32 Sävar

Annons:

Information om staden Sävar

Sävar (historiskt uttalat Sjevar, därav stavat Skjävar e.d.) är en tätort i Umeå kommun och kyrkby i Sävar socken. Orten är belägen vid Sävarån 15 km nordost om Umeå längs E4:an. Strax söder om tätorten har SCB sedan 2010 avgränsat en bebyggelse till en egen småort namnsatt till Sävar södra.

Yta: 244,52 hektar
Invånarantal: 2670, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Sävar

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Sävar varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Sävar.

Här hittar du mer information om staden Sävar.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Sävar som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västerbotten.