Åkeri och transportföretag i Robertsfors

Åkerier i Robertsfors

Annons:

I staden Robertsfors finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 10 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Robertsfors som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Robertsfors.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Robertsfors som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Robertsfors flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Robertsfors, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Robertsfors

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Robertsfors vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Siljum Frakt AB
Åkullsjön Vindelv. 22
915 92 ROBERTSFORS


Åkullsjöns Åkeri AB
N. Stortjärn 16
915 92 ROBERTSFORS


Överklintens Åkeri AB
Kyrkv. 8
915 91 Robertsfors


G Sjödins Åkeri AB
Granbacken 11
915 32 ROBERTSFORS


Karlsson, Patrik
Bäcknäs 4
915 92 ROBERTSFORS


C J:S Åkeri
Storg. 10
915 31 Robertsfors


Johanssons Fjärr AB, Magnus
Parkg. 6 A
915 31 Robertsfors


Fridelunds Taxi & Transport AB
N. Stortjärn 2
915 92 ROBERTSFORS


Jonsson Sikeå - Åkeri AB, Mikael
Sikeå 176
915 93 Robertsfors


Robertsfors Fjärr, AB
Inre Ringv. 18
915 31 Robertsfors

Annons:

Information om staden Robertsfors

Robertsfors är en tätort i Västerbotten samt centralort för Robertsfors kommun, Västerbottens län, belägen vid Rickleån. Robertsfors har fått sitt namn från grosshandlaren Robert Finlay och Robertsfors bruk anlagt 1758.

Yta: 215,19 hektar
Invånarantal: 2004, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Robertsfors

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Robertsfors varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Robertsfors.

Här hittar du mer information om staden Robertsfors.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Robertsfors som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västerbotten.