Åkeri och transportföretag i Obbola

Åkerier i Obbola

Annons:

I staden Obbola finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Obbola som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Obbola.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Obbola som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Obbola flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Obbola, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Obbola

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Obbola vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Obbola Traktoråkeri
Nyviksv. 31
913 41 OBBOLA


AB Oscar Andersson Trading
Hyggesv. 27
913 42 Obbola


Ume Tanktrans AB
Wahlströms v. 5
913 42 Obbola

Annons:

Information om staden Obbola

Obbola är en tätort i Umeå kommun och en av kommunens äldsta byar. Orten är belägen på Obbolaön i Umeälvens utlopp, där älven delar sig i Västerfjärden och Österfjärden. Orten är känd för sin sulfatmassafabrik som idag heter SCA Obbola.

Yta: 256,08 hektar
Invånarantal: 2197, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Obbola

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Obbola varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Obbola.

Här hittar du mer information om staden Obbola.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Obbola som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västerbotten.