Åkeri och transportföretag i Norsjö

Åkerier i Norsjö

Annons:

I staden Norsjö finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 12 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Norsjö som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Norsjö.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Norsjö som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Norsjö flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Norsjö, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Norsjö

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Norsjö vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Tallheden Åkeri AB
Finnäs 83
935 91 Norsjö


Nilssons Åkeri i Norsjö AB, Henry
Bastutjärn 49
935 91 Norsjö


Misu AB
Storg. 1
935 32 NORSJÖ


T.Dahlberg Åkeri AB
Finnäs 34
935 91 Norsjö


Norsjöfrakt AB
Storg. 44
935 32 NORSJÖ


Bröderna Larssons Åkeri i Norsjö AB
Storg. 11
935 32 NORSJÖ


Norrfrakt, AB
Bjurträsk 14
935 93 Norsjö


Lindström, Nils Görgen Rickard
Lillg. 4
935 32 NORSJÖ


Dj Lindström Åkeri, AB
072 - 249 41 76Boman åkeri AB, Birger
Ulriksdal 17
935 93 Norsjö


Bergströms åkeri AB, Sören
Sörbyv. 34
935 32 NORSJÖ


P & P I Norr AB
Storg. 47
935 32 NORSJÖ

Annons:

Information om staden Norsjö

Norsjö (sydsamiska Nåarene, umesamiska Nuoráne), tätort och centralort i Norsjö kommun. Befolkningen växte fram till 1990 men har sedan dess minskat. Under 2000-talet har Norsjö haft framgångar inom volleyboll, framförallt på damsidan.

Yta: 240,28 hektar
Invånarantal: 2051, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Norsjö

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Norsjö varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Norsjö.

Här hittar du mer information om staden Norsjö.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Norsjö som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västerbotten.