Åkeri och transportföretag i Nordmaling

Åkerier i Nordmaling

Annons:

I staden Nordmaling finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Nordmaling som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Nordmaling.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Nordmaling som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Nordmaling flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Nordmaling, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Nordmaling

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Nordmaling vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Nordmalings Skogsmaskiner AB
Åsg. 9
914 32 Nordmaling


L Entreprenad AB
Lefvarv. 8
914 33 NORDMALING


Ps Traktor & Last AB
Långed 34
914 90 Nordmaling


Wikmans Åkeri AB, Iwan
Norrmarksv. 13
914 32 Nordmaling


Olofssons Last & Frakt AB
Rådjursv. 9
914 32 Nordmaling


I Wikmans Åkeri AB
Norrmarksv. 13
914 32 Nordmaling

Annons:

Information om staden Nordmaling

Nordmaling är en tätort inom Nolaskogsområdet i nordöstra Ångermanland och centralort i Nordmalings kommun, Västerbottens län. Nordmaling ligger omkring 50 kilometer från både Örnsköldsvik och Umeå, invid Nordmalingsfjärden av Bottenviken.

Yta: 308,28 hektar
Invånarantal: 2546, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Nordmaling

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Nordmaling varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Nordmaling.

Här hittar du mer information om staden Nordmaling.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Nordmaling som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västerbotten.