Åkeri och transportföretag i Lövånger

Åkerier i Lövånger

Annons:

I staden Lövånger finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 10 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Lövånger som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Lövånger.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Lövånger som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Lövånger flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Lövånger, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Lövånger

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Lövånger vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Grenholm åkeri AB, Anders
Mångbyn 128
930 10 Lövånger


R. Berglund Invest AB
Gammelbyn 2
930 10 Lövånger


Urban Wikströms Åkeri
Hökmark 132
930 10 Lövånger


Jo E i Skellefteå AB
Vebomark 173
930 10 Lövånger


A Öhmarks Åkeri AB
Mångbyn 233
930 10 Lövånger


Holmérs Åkeri AB, A
Klockarv. 2
930 10 Lövånger


Lahtis Transport, AB
Backen 151
930 10 Lövånger


Öhmark Transport AB
Bodan 39
930 10 Lövånger


Torbjörn Jonssons Åkeri
Näsåkersv. 14
930 10 Lövånger


Torbjörn Jonssons Åkeri AB
Näsåkersv. 14
930 10 Lövånger

Annons:

Information om staden Lövånger

Lövånger är en tätort i Skellefteå kommun i Västerbottens län. Lövånger ligger cirka 5 mil söder om Skellefteå. På orten finns sevärdheten Lövångers kyrkstad. Intill kyrkstaden ligger Lövångers kyrka från sen medeltid.

Yta: 131,61 hektar
Invånarantal: 761, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Lövånger

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Lövånger varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Lövånger.

Här hittar du mer information om staden Lövånger.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Lövånger som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västerbotten.