Åkeri och transportföretag i Lavsjön

Åkerier i Lavsjön

Annons:

I staden Lavsjön finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Lavsjön som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Lavsjön.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Lavsjön som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Lavsjön flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Lavsjön, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Lavsjön

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Lavsjön vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Blåarn i Lavsjö AB
Ivar Blås v. 37
917 94 LAVSJÖN


Lavsjö Åkeri AB
Åkarev. 6
917 94 LAVSJÖN

Annons:

Information om staden Lavsjön

Lavsjö är en by i Dorotea kommun. Orten var till 2000 av SCB klassad som småort, men sedan befolkningen minskat upphörde statusen som småort. Lavsjö började bebyggas 1746 då den förste nybyggaren bosatte sig där. På 1850-talet öppnades den första affären och 1862 den första skolan. 1922-1923 drogs elektricitet till byn.

Yta: 15 hektar
Invånarantal: 56, år 2000

Priser för åkeri och speditörer i Lavsjön

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Lavsjön varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Lavsjön.

Här hittar du mer information om staden Lavsjön.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Lavsjön som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västerbotten.