Åkeri och transportföretag i Kusmark

Åkerier i Kusmark

Annons:

I staden Kusmark finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Kusmark som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Kusmark.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Kusmark som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Kusmark flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Kusmark, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Kusmark

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Kusmark vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Lundmark Åkeri AB, Stig
Jörnsv. 33
934 93 Kusmark


Jakobsson Åkeri AB, LG
Jörnsv. 110
934 93 Kusmark

Annons:

Information om staden Kusmark

Kusmark är en mindre tätort, belägen i Kågedalen, cirka 20 km nordväst om Skellefteå centralort i Skellefteå kommun. Byn Kusmark omnämns första gången i Jordaboken år 1543, då stavat som Kvsemarc.

Yta: 114,86 hektar
Invånarantal: 441, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Kusmark

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Kusmark varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Kusmark.

Här hittar du mer information om staden Kusmark.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Kusmark som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västerbotten.