Åkeri och transportföretag i Kalvträsk

Åkerier i Kalvträsk

Annons:

I staden Kalvträsk finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 1 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Kalvträsk som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Kalvträsk.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Kalvträsk som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Kalvträsk flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Kalvträsk, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Kalvträsk

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Kalvträsk vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Söderström, Tage
Kalvträsk 37
930 27 Kalvträsk

Annons:

Information om staden Kalvträsk

Kalvträsk är en ort i västra delen av Burträsks socken, Skellefteå kommun. Orten klassades som småort till och med år 2005. Fem kilometer sydväst om Kalvträsk ligger Vitbergen naturreservat.

Yta: 31 hektar
Invånarantal: 56, år 2005

Priser för åkeri och speditörer i Kalvträsk

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Kalvträsk varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Kalvträsk.

Här hittar du mer information om staden Kalvträsk.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Kalvträsk som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västerbotten.