Åkeri och transportföretag i Kåge

Åkerier i Kåge

Annons:

I staden Kåge finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 11 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Kåge som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Kåge.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Kåge som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Kåge flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Kåge, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Kåge

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Kåge vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Bengt Marklunds Åkeri AB
Sandfors 149
934 94 Kåge


RICLIN Maskinservice
Storg. 3 -A
934 31 KÅGE


ROLF HOLMGREN ÅKERI AB
N. Drängsmark 15
934 96 Kåge


H N G Åkeri AB
Tarsmyran 2
934 94 Kåge


Sandström Åkeri AB, Klas
Byg. 62
934 91 KÅGE


Renholmens Åkeri AB
Strandv. 31
934 32 Kåge


Håkan Brännströms Åkeri AB
Storkågeträsk 101
934 94 Kåge


Högåsen Transport AB
Storkågeträsk 45
934 94 Kåge


Dema Åkeri AB
Svedjeg. 6
934 31 KÅGE


Lundströms Åkeri AB, Göran
Parhusg. 23
934 32 Kåge


Sekå Förvaltning I Storkågeträsk AB
Storkågeträsk 3
934 94 Kåge

Annons:

Information om staden Kåge

Kåge är en tätort i Skellefteå kommun i norra Västerbotten. Den ligger 14 kilometer norr om Skellefteå tätort, vid Bottenvikskusten och Europaväg 4. Kåge är känt sedan 1505, då änkan Gunborg från Stockholm sålde det till prosten herr Andreas i Skellefteå.

Yta: 247,35 hektar
Invånarantal: 2248, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Kåge

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Kåge varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Kåge.

Här hittar du mer information om staden Kåge.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Kåge som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västerbotten.