Åkeri och transportföretag i Jörn

Åkerier i Jörn

Annons:

I staden Jörn finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Jörn som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Jörn.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Jörn som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Jörn flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Jörn, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Jörn

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Jörn vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Bergströms Åkeri AB, Gösta
Björklidenv. 16
936 51 JÖRN


Stenberg o. Söner Åkeri, AB
Missenträsk 158
936 95 JÖRN


Stenbergs Anläggning AB
Missenträsk 160
936 95 JÖRN


Gösta Bergströms Åkeri AB
Björklidenv. 16
936 51 JÖRN


R & M Perssons Åkeri AB
Tallstigen 5
936 51 JÖRN

Annons:

Information om staden Jörn

Jörn (sydsamiska Jyörra, finska Jyränjärvi) är en tätort i Skellefteå kommun, belägen 65 km nordväst om Skellefteå. Orten ligger i Jörns socken. En av de äldsta boplatserna i Norrland är Garaselet (cirka 8 000 år gammal), som ligger utanför Jörn.

Yta: 202,68 hektar
Invånarantal: 797, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Jörn

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Jörn varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Jörn.

Här hittar du mer information om staden Jörn.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Jörn som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västerbotten.