Åkeri och transportföretag i Hörnefors

Åkerier i Hörnefors

Annons:

I staden Hörnefors finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Hörnefors som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Hörnefors.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Hörnefors som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Hörnefors flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Hörnefors, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Hörnefors

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Hörnefors vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

O.M.C Umeå, ortopediskt medicinskt center
Åkerv. 23
905 32 HÖRNEFORS


Umeå Resurs Service AB
Valhallav. 22
905 32 HÖRNEFORS


Hörnefors Maskintjänst AB
Env. 15
905 32 HÖRNEFORS


Stor&Liten HB
Ängsv. 4
905 32 HÖRNEFORS


Karlsson Åkeri i Hörnefors AB, Mikael
Bang. 38
905 31 Hörnefors


Eric Perssons Åkeri
Övre Bruket 52
905 72 HÖRNEFORS

Annons:

Information om staden Hörnefors

Hörnefors är en tätort i Umeå kommun i Västerbottens län, belägen vid den nedre delen av Hörnån cirka 25 kilometer söder om Umeå. Orten tillkom genom att Hörnefors bruk anlades 1775 inom den gamla Hörne by. Under större delen av 1900-talet präglades orten av sin massaindustri.

Yta: 272,07 hektar
Invånarantal: 2542, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Hörnefors

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Hörnefors varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Hörnefors.

Här hittar du mer information om staden Hörnefors.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Hörnefors som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västerbotten.