Åkeri och transportföretag i Holmsund

Åkerier i Holmsund

Annons:

I staden Holmsund finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Holmsund som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Holmsund.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Holmsund som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Holmsund flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Holmsund, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Holmsund

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Holmsund vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Jh:S Nordtransport AB
Svedbergsg. 19
913 31 HOLMSUND


Ebt Elvys Bil Och Textil
Anders Ersv. 34
913 33 HOLMSUND


A Lindgren Åkeri, AB
Sandviksv. 80
913 35 HOLMSUND


Edvalls Åkeri AB, Lennart
Eriksdalsv. 7
913 32 Holmsund


Oskar Jonsson Åkeri HB
Stenhuggaregatan 8
913 35 HOLMSUND


Holmsunds Åkeri AB
Skolg. 5
913 32 Holmsund


Bröderna Jonssons Åkeri i Holmsund AB
Stenhuggaregatan 8
913 35 HOLMSUND

Annons:

Information om staden Holmsund

Holmsund är en tätort i Umeå kommun vid Umeälvens mynning. Längst ute på Hillskär i Holmsund står tre vindkraftverk, varav ett är ett av Sveriges största vindkraftverk.

Yta: 548,23 hektar
Invånarantal: 5489, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Holmsund

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Holmsund varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Holmsund.

Här hittar du mer information om staden Holmsund.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Holmsund som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västerbotten.