Åkeri och transportföretag i Granö

Åkerier i Granö

Annons:

I staden Granö finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Granö som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Granö.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Granö som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Granö flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Granö, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Granö

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Granö vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Lillsele Transport AB
Lillsele 10
922 95 Granö


Brändströms Busstrafik AB
Västanå 22
922 95 Granö


S-A Holmströms Åkeri AB
Blå vägen 195
922 95 Granö

Annons:

Information om staden Granö

Granö är en tätort i Vindelns kommun. I byn finns kyrka sedan 1954, en Pingstförsamling, skola, affär, och camping på andra sidan hängbron över Umeälven. Byn omnämnd redan i Gustav Vasas jordabok från år 1543.

Yta: 98,14 hektar
Invånarantal: 238, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Granö

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Granö varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Granö.

Här hittar du mer information om staden Granö.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Granö som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västerbotten.