Åkeri och transportföretag i Flarken

Åkerier i Flarken

Annons:

I staden Flarken finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Flarken som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Flarken.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Flarken som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Flarken flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Flarken, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Flarken

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Flarken vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Vikströms Åkeri AB, K-O
Bronsv. 2
915 96 FLARKEN


OG Frakt Flarken AB
Åbysv. 10
915 96 FLARKEN


Rocknen Entreprenad AB
Mårsmarken 21
915 96 FLARKEN


Kjell Olav Vikström Åkeri AB
Bronsv. 2
915 96 FLARKEN

Annons:

Information om staden Flarken

Flarken är en småort i Nysätra socken i Robertsfors kommun, Västerbotten. Flarken ligger cirka 8 km väster om Ånäset. Söder om byn passerar Flarkån på sitt lopp mot Hertsångerälven vid Ånäset. I byn ligger Flarkens kapell. Byn hade en skola som lades ner 2007.

Yta: 25 hektar
Invånarantal: 101, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Flarken

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Flarken varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Flarken.

Här hittar du mer information om staden Flarken.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Flarken som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västerbotten.