Åkeri och transportföretag i Dorotea

Åkerier i Dorotea

Annons:

I staden Dorotea finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Dorotea som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Dorotea.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Dorotea som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Dorotea flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Dorotea, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Dorotea

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Dorotea vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Connys Alltransporter AB
Risnäset 112
917 32 Dorotea


S.Tie AB
Timmerv. 11
917 32 Dorotea


Nilssons Åkeri, Roger
V. Sjög. 5
917 32 Dorotea


A.Bohms Åkeri AB
V. Sjög. 2
917 32 Dorotea


Yssbyss Skog AB
Sjöstigen 3
917 32 Dorotea


Nn Transporter AB
Järnvägsg. 14
917 31 DOROTEA

Annons:

Information om staden Dorotea

Dorotea (sydsamiska: Döörte) är en tätort i Lappland och centralort i Dorotea kommun i Västerbottens län. Orten ligger vid Europaväg E45 och Inlandsbanan, 17 mil nordost om Östersund. Doroteas näringsliv består idag exempelvis av företag som SoliferPolar AB, Svenska Tält, Dorotea Mekaniska och Datakompisen.

Yta: 233,91 hektar
Invånarantal: 1543, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Dorotea

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Dorotea varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Dorotea.

Här hittar du mer information om staden Dorotea.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Dorotea som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västerbotten.