Åkeri och transportföretag i Burträsk

Åkerier i Burträsk

Annons:

I staden Burträsk finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Burträsk som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Burträsk.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Burträsk som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Burträsk flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Burträsk, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Burträsk

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Burträsk vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

m t a b
Vasabrog. 8
937 31 BURTRÄSK


Karlssons Åkeri AB, Tore
Jägarv. 1
937 32 Burträsk


Tores Traktor AB
Jägarv. 1
937 32 Burträsk


Stefan Petterssons Åkeri, AB
Ljusvattnet 210
937 91 BURTRÄSK


Uls Transport
Kamv. 25 A
937 31 BURTRÄSK


Enar Lindgren Åkeri AB
Bygdeträsk 270
937 94 Burträsk

Annons:

Information om staden Burträsk

Burträsk är en tätort i Skellefteå kommun. Orten ligger cirka 38 kilometer sydväst om Skellefteå vid sjön Burträsket. Burträsk är uppkallat efter Bureälven och syftar på Burträsket.

Yta: 184,41 hektar
Invånarantal: 1575, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Burträsk

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Burträsk varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Burträsk.

Här hittar du mer information om staden Burträsk.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Burträsk som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västerbotten.