Åkeri och transportföretag i Bureå

Åkerier i Bureå

Annons:

I staden Bureå finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Bureå som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Bureå.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Bureå som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Bureå flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Bureå, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Bureå

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Bureå vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Terräng & Miljö i Norr AB
Nyg. 6
932 51 Bureå


Lundma AB
Ljusvattnet 19
932 91 Bureå


Lundgren, Karl Svante Robert
S. Kustv. 39
932 51 Bureå

Annons:

Information om staden Bureå

Bureå är en tätort i Skellefteå kommun belägen 20 kilometer söder om Skellefteå och 116 km norr om Umeå. Efter att tidigare ha varit en industritätort är Bureå idag en ort med omfattande pendling till Skellefteå. Ett drygt hundratal fornlämningar är kända i området, både från brons- och järnåldern.

Yta: 365,27 hektar
Invånarantal: 2360, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Bureå

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Bureå varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Bureå.

Här hittar du mer information om staden Bureå.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Bureå som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västerbotten.