Åkeri och transportföretag i Boliden

Åkerier i Boliden

Annons:

I staden Boliden finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Boliden som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Boliden.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Boliden som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Boliden flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Boliden, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Boliden

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Boliden vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Rebe Maskin Malå, AB
Gruvg. 14
936 31 BOLIDEN


Grenholm Kjell Åkeri AB
Klockträsk 23
936 91 BOLIDEN


Rundström Åkeri AB
Stigortsg. 33
936 32 Boliden


Bhotnia Entreprenad AB
Klockträsk 23
936 91 BOLIDEN


Renfors Åkeri AB
Gruvg. 14
936 31 BOLIDEN


Lundström Åkeri AB, Lars
Strömforsv. 18
936 91 BOLIDEN


Boliden Entreprenad Ghl AB
Strömforsv. 18
936 91 BOLIDEN


J Avander Åkeri AB
Norra_bergfors 121
936 91 BOLIDEN

Annons:

Information om staden Boliden

Boliden är ett gruvsamhälle i Västerbotten och en tätort i Skellefteå kommun. När man påträffade guldförande malm i området fanns ingen bebyggelse på platsen, endast skog och myrland.

Yta: 194,43 hektar
Invånarantal: 1566, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Boliden

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Boliden varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Boliden.

Här hittar du mer information om staden Boliden.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Boliden som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västerbotten.