Åkeri och transportföretag i Blåviksjön

Åkerier i Blåviksjön

Annons:

I staden Blåviksjön finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 1 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Blåviksjön som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Blåviksjön.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Blåviksjön som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Blåviksjön flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Blåviksjön, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Blåviksjön

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Blåviksjön vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Åbergs Transport AB
Byav. 36
921 95 Blåviksjön

Annons:

Information om staden Blåviksjön

Blåviksjön och Söderfors var en av SCB avgränsad och namnsatt småort i Lycksele kommun. Den omfattade bebyggelse i orterna Blåviksjön och Söderfors. Den klassades som småort 2000 och därefter existerar inte längre någon bebyggelseenhet med detta namn.

Yta: 13 hektar
Invånarantal: 52, år 2000

Priser för åkeri och speditörer i Blåviksjön

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Blåviksjön varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Blåviksjön.

Här hittar du mer information om staden Blåviksjön.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Blåviksjön som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västerbotten.