Åkeri och transportföretag i Bastuträsk

Åkerier i Bastuträsk

Annons:

I staden Bastuträsk finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Bastuträsk som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Bastuträsk.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Bastuträsk som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Bastuträsk flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Bastuträsk, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Bastuträsk

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Bastuträsk vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

TWT Kran AB
Skolg. 28
930 61 BASTUTRÄSK


Lundhs Åkeri AB, Peter
Kyrkog. 9
930 61 BASTUTRÄSK


Bw Skogsbilarna AB
Vindelv. 30
930 61 BASTUTRÄSK


Larsson Åkeri AB, Yngve
Villag. 10
930 61 BASTUTRÄSK

Annons:

Information om staden Bastuträsk

Bastuträsk är en tätort i Norsjö kommun, belägen cirka 50 kilometer väster om Skellefteå. I Bastuträsk ansluter järnvägen Bastuträsk–Skellefteå-Skelleftehamn till stambanan genom övre Norrland.

Yta: 109,33 hektar
Invånarantal: 392, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Bastuträsk

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Bastuträsk varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Bastuträsk.

Här hittar du mer information om staden Bastuträsk.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Bastuträsk som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västerbotten.