Åkeri och transportföretag i Åmsele

Åkerier i Åmsele

Annons:

I staden Åmsele finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 1 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Åmsele som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Åmsele.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Åmsele som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Åmsele flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Åmsele, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Åmsele

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Åmsele vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Åmsele Åkeri AB
Björkede 10
922 75 ÅMSELE

Annons:

Information om staden Åmsele

Åmsele är en tätort i Vindelns kommun som ligger utspridd efter länsväg 363 vid det sel i Vindelälven där biflödet Åman mynnar. Åman. Biflödet Åman är den lilla å som gett Åmsele sitt namn. Ån har sitt ursprung i sjön Hjukensjön och mynnar i Vindelälven. Ån har fem mindre forsar.

Yta: 81,46 hektar
Invånarantal: 209, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Åmsele

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Åmsele varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Åmsele.

Här hittar du mer information om staden Åmsele.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Åmsele som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västerbotten.