Åkeri och transportföretag i Uddeholm

Åkerier i Uddeholm

Annons:

I staden Uddeholm finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Uddeholm som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Värmland som ligger i närheten av Uddeholm.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Uddeholm som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Uddeholm flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Uddeholm, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Uddeholm

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Uddeholm vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Hasslemo Bygg & Transport AB
Bäckåsarna 25
683 40 UDDEHOLM


Telab Åkeri AB
Depåv. 2
683 40 UDDEHOLM

Annons:

Information om staden Uddeholm

Uddeholm är en tätort i Hagfors kommun i norra Värmland. Uddeholms AB, världsledande inom stålindustrin, har sitt ursprung i Uddeholmskoncernen. Företaget bytte namn den 1 april 2010 och tog då tillbaks sitt ursprungliga namn Uddeholms AB.

Yta: 144 hektar
Invånarantal: 667, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Uddeholm

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Uddeholm varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Uddeholm.

Här hittar du mer information om staden Uddeholm.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Uddeholm som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Värmland.